Our Journey to The Big Day

Artificial Flowers Bridal Bouquet

fresh flowers memang sangat cantik in any occasion sekalipun. Because it is fresh.. tapi to those yang try nak cut cost, boleh je guna artificial flowers. tak semua bunga plastik or bunga tiruan ni nampak huduh or 'cheapskate' tau.. kena la pandai cari and yes, ianya memerlukan MASA yang sangat panjang untuk mencari yang betul-betul berkanaan di hati.. here is some of the artificial flower for bridal bouquet yang cantik and menarik dan boleh di adaptasi in your wedding..

simply divine kan.. but wait!! it is not that cheap taw.. sebab perasan tak dekat tengah-tengah bunga tu ada diamond!! and yes!! real diamond.. so mampu? haha.. lagi mahal dari fresh flowers.. ni namanya peony flowers

this is another one artificial peony flowers attached with diamond.. oh my!! can i get this one my future husband?? pleaseee..... 

bunga macam ni memang tak de tangkai nak pegang.. rasanya this type of flower banyak ada jual kat kedai-kedai bunga and SSF.. 

this one rasanya lagi mahal ni dari fresh flowers.. sebab it used beads.. confirm mesti custome made ni.. tapi  sayang la kalau nak custom made sebab lepas dah abes majlis nak buat apa pulak dengan hand bouquet ni kan!

this one artificial pink roses. sweet kan!

ni untuk orang yang nak kan kelainan.. hahaha.. this is not flower.. button bouquet!!

so those bride to be yang nak tukar mood beli artifical flowers.. boleh thinks twice la.. and as for me, i still love fresh flower.. sebab fresh flowers ade bau.. heheheh

0 comments:

Post a Comment

© Cik Tigger dan Mr Pingu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena