Our Journey to The Big Day

Gubahan Hantaran : Coklat

sudah menjadi satu kemestian, coklat mesti tersenarai di dalam "MUST HAVE ITEM" untuk di letakkan di atas dulang hantaran nanti. And coklat yang menjadi pilihan, sudah tentu coklat 'ferrero rocher' tu.. and sekarang ni, dah mula ada trend yang tukar coklat tu kepada coklat 'patchi' which lebih expensive dari 'ferrero rocher' tu.. kalau dulu-dulu, hantaran coklat, dia orang selalu guna cadbury yang kecil-kecil and gubah la menjadi bentuk rumah, kereta, KLCC and macam-macam lagi.. sekitar tahun 1990an dulu. ingat tak?


hehe.. tapi rasanya kalau nak buat maca tu sekarang memang agak sangat 'lame' lah kan.. so, jom kita cuci mata melihat design-design terkini untuk hantaran coklat. sambil-sambil tu, tengah nak dapatkan idea for my e-day nanti.. (sambil menyelam minum air kan!)





Ferrero Rocher & Patchi





patchi inside songkok! boleh ajee





see.. tak susah pon nak gubahnya kan? DIY sudah.. tak payah nak upah-upah orang mintak tolong gubahkan!.. save budget gitu~

0 comments:

Post a Comment

© Cik Tigger dan Mr Pingu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena