Our Journey to The Big Day

Hantaran : Toiletries For Him

ahad lalu,
kita luangkan masa bersama..
untuk mencari serba sedikit barang untuk di letakkan di dulang nanti..
tapi hanya beli barang-barang 'for him'
itu pun baru selesai dua dulang

dan hasil barangan yang telah berjaya di perolehi,
Toiletries untuk dulang yang pertama
dimana akan mengandungi


Swiss Army Classic Eau De Toilette

sangat-sangat suka dengan bau perfume Swiss Army tu
mulanya ingat nak cari perfume lain.. sebab takkan asyik swiss army je yang menjadi pilihan hati
then, try bau Armani Sport Code - ok la! sedap la jugak.. macam ada bau mint sikit!
after that bau Paco Rabbane Ultraviolet - memang adore dengan this smell.. tapi still tak berjaya menambat hati
then, try bau Hugo Boss Orange - sangat fresh! ada orange scented lagi.. tapi manis semacam!
then mintak juga Swiss Army ni.. dia ada dua.. Classic and Altitude.. and aku memang dari dulu sukakan Swiss Army Classic ni.. sebab perfume yang aku pakai sekarang ni pun Swiss Army For Her.. then bila that promoter lady bagi je sample bau dia.. terus cakap.. OK! THIS ONE!! tak mahu lagi yang lain!! haha.. this perfume usually dalam RM210.. tapi ada discount 10% if im not mistaken.. so dapat la dalam RM189.. 

disebabkan perfume Swiss Army ni just only come with perfume.. tak de toiletries lain.. so terpaksa la mix and match with other brands.. So, we all pergi ke Parkson.. lalu bahagian fragrance yang banyak dengan ahkak-ahkak.. and me, bukan tengok brand lagi dah.. but cari other toiletries yang bottle dia match with silver bottle for this perfume!. 

CLEAN-Warm Cotton Deodorant Stick

CLEAN-Warm Cotton Skin Body Lotion



well, tak banyak choices pon bottle yang silver color for deodorant, facewash or etc. the ada sorang promoter ni suggest the CLEAN brand. dia kate this brand is still new. Ada 3 choice which is Warm Cotton, Morning Breeze and apa ntah lagi satu.. tak ingat.. dia ada Perfume, Deodarant stick and Lotion.. and the lotion is suitable for all skin types termasuklah baby. and try the scented, yes!! sangat sedap.. so tanpa fikir panjang, terus grab this one.. the deodorant stick and the lotion.. Lotion dia cost me dalam RM120 and the deodorant stick is RM65.

so settle satu dulang for him!

0 comments:

Post a Comment

© Cik Tigger dan Mr Pingu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena