Our Journey to The Big Day

Hantaran : Perfume For Her

Antara list yang di dalam dulang hantaran For Her, off course la.. Perfume!!

Cik Tigger as usual, yang sangaat cerewet ni.. memang juga agak cerewet dengan pemilihan bau-bauan..

Pencarian perfume di lakukan di Parkson Sunway Pyramid.. nak memudahkan kerja, so just survey perfume set yang dah memang jual one set skali dengan toiletries lain yang salesman (ahkak ahkak) kat sana dah wrap untuk di jadikan hantaran.

Antara beberapa jenis fragrance yang di cuba di hidung adalah DKNY Apple, Britney Spears, J.Lo, CK, Nina Richii, and pelbagai lagi laa.. dah tak terkira.. sampaikan bila ahkak tu nak suh cuba bau yang lain, Cik Tigger mintak bau kopi dulu.. sebab hidung dah tersumbat and dah tak dapat nak bezakan bau-bau tu semua..

Then, dah shortlisted la beberapa jenis perfume which is Nina Richi (ada 3 jenis), Jlo and Britney spears.. Then dah tataw nak decide mana. Sekali cakap dengan Kakak kepada En Pingu, kita pilih botol yang lawa la. Then ternampak pulak perfume Vera Wang! botol dia memang sangat unik la. Then ingat bau dia pelik, skali promoter tu cakap bau dia sedap and terus sembur kat paper tu suruh kita orang try.. and bila bau, YES!! admire terus.. bau dia manis-manis but soft..



ni lah dia.. perfume Vera Wang - Love Struck.  unik kan botol dia. And dia punya set dia bagi 2 types of lotion, satu lotion LoveStruck and another one, Cik Tigger lupa la pulak.. Then 3 perfume yang kecik-kecik tu. That one pon lupa yang mana.. Haha..

Tak sabar lak nak tengok hasil gubahan perfume ni jadi apa! =P

0 comments:

Post a Comment

© Cik Tigger dan Mr Pingu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena